Winkelwagen0
  • Saint is PUUR. Gemaakt van zachte BIOKATOEN, dus zonder gifstoffen of pesticiden.

  • Saint is MOOI. Dat blijft zo, ook na vaak wassen.

  • Saint Basics is EERLIJK. Fair trade en natuurlijk 100% VRIJ van kinderarbeid.

  • GRATIS verzending vanaf 4 artikelen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Prachtige dag voor Underwear Run

underwear run1Saints on the run for dry underwear

Dankjewel iedereen die heeft meegedaan aan de allereerste Underwear Run in Amsterdam, op 3 juli 2014! Onder een strakblauwe hemel en bij ca. 26 graden liepen tientallen jongeren het parcours van 2,5 km van het Vondelpark naar de Dam om aandacht te vragen voor het enorme waterverbruik in de katoenproductie. De loop werd strak georganiseerd door JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie, in samenwerking met Saint Basics.

Lees meer...

Loop mee voor droog ondergoed

underwearrun jma

Saint Basics steunt op 3 juli de eerste Underwear Run in Amsterdam. De loop, die gaat over 2,5 km van het Vondelpark naar de Dam, wordt gehouden om aandacht te vragen voor het enorme waterverbruik in de katoenproductie. Onder het motto “run for dry underwear” lopen de renners, zowel mannen als vrouwen, het parcours in eco boxershorts, hipsters en tanktops van Saint. De Underwear Run is een initiatief van JMA, de jongerenorganisatie van Milieudefensie. Wie mee wil lopen kan zich inschrijven op www.underwearrun.nl.

Lees meer...

Droge feiten over natte t-shirts

man wet tshirt

Heerlijk natuurlijk, om met mooi weer met t-shirt en al de golven in te duiken. Maar wist je dat er in jouw katoenen t-shirt of boxershort al een enorme hoeveelheid water zit, nog voor je een teen in de zee hebt gestoken? Bij Saint Basics proberen we zo zuinig mogelijk met water om te gaan, onder meer door katoen te gebruiken uit gebieden met een vochtiger klimaat. Omdat we biologisch produceren, hebben we ook minder afvalwater. Maar het blijft een uitdaging om de boel droog te houden ...

Lees meer...

Welkom op onze vernieuwde site

nieuwesite

Voor de tweede keer binnen een jaar heeft onze website een facelift gekregen. Na de introductie van onze nieuwe stijl, eind vorig jaar, kon onze webshop natuurlijk niet achterblijven. Benieuwd wat je ervan vindt!

Lees meer...

Thanks for being a Saint!

Matendo 1pct

Een echte Saint denkt ook aan de wereld om zich heen. Daarom gaat ca. 1% van jouw besteding naar crowdfunding van waarmee mensen in ontwikkelingslanden een beter bestaan voor zichzelf kunnen opbouwen. Dankzij jouw aankopen lukt het om samen de wereld een klein beetje mooier, zuiverder en eerlijker te maken. Dus die Saint in dat plaatje ... dat ben jij!

Lees meer...

Saint nieuwe stijl!

saint nieuwe stijl

Een nieuw jaar, een nieuwe stijl. De komende tijd zul je steeds meer merken van de vernieuwingen die bij Saint Basics plaatsvinden. De meest zichtbare verandering is de stijl waarmee we naar buiten treden. Er komt meer kleur, meer verhaal, meer herkenning en meer gezicht. Daarmee hopen we te veranderen van 'basics, maar dan eco' in 'basics opnieuw uitgevonden'. Waarbij mooi, puur en eerlijk natuurlijk ons credo blijft.

Lees meer...

Nieuwe verpakkingen

verpakking-1

Niet vreemd opkijken als Saint Basics in een ander jasje in je brievenbus valt dan je gewend bent. Sinds kort hebben we een nieuwe verpakking die onze producten beter beschermt, beter heel blijft in de post en meer gemak biedt. En al zeggen we het zelf ... hij ziet er ook niet slecht uit ;-) Wij zijn er blij mee!

Lees meer...

Hartverwarmend

hartverwarmend

Even een koude douche toen we afgelopen vrijdag een telefoontje kregen van Allesduurzaam.nl. Nee we stonden niet in de Top 3 van duurzaamste merken van Nederland. Maar toen kregen we de motivaties binnen van mensen die hun stem aan Saint hadden gegeven. En die zijn ronduit hartverwarmend, daar doen we het voor ;-) Gefeliciteerd met de eerste plaats Ekoplaza, we hopen dat jullie net zulke leuke klanten hebben als wij! En we zijn nog steeds trots op onze eindnotering midden in de Top 10 van Nederland. Dankjewel allemaal!!

Lees meer...

Strawberry Earth Deal

strawberry earth

Heb je onze doe-mee-en-win gemist bij Strawberry Earth? Geen nood, Saint to the rescue ;-) Je verdient heel gemakkelijk nog eens 10% korting op je hele bestelling met onze Strawberry Earth Deal! 

Lees meer...

Stem op Saint!

duurzaamste merk

Voor het derde jaar achter elkaar is Saint genomineerd voor de verkiezing van het duurzaamste merk van Nederland. In 2011 en 2012 eindigden we in de de top 10, maar dit jaar gaan we voor niets minder dan de #1 positie. We zijn tenslotte niet voor niets het groenste modemerk bij rankabrand.org! Dus verzamel je vrienden familie en vage kennissen en stem massaal op Saint! Let op, dit jaar let de jury ook op je motivatie, dus klik even door voor wat tips.

Lees meer...

Search


Nieuwsbrief
voor updates, acties en kortingen!
Preview

Twitter Timeline