Winkelwagen0
  • Saint is MOOI. Dat blijft zo, ook na vaak wassen.

  • Saint is PUUR. Gemaakt van zachte BIOKATOEN, dus zonder gifstoffen of pesticiden.

  • Saint Basics is EERLIJK. Fair trade en natuurlijk 100% VRIJ van kinderarbeid.

  • GRATIS verzending vanaf 4 artikelen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Toch weer PostNL

vervoerders2

Sinds 1 januari worden onze zendingen binnen Nederland weer verzorgd door Post NL. Enkele maanden geleden kozen we nog voor een andere vervoerder. Maar nu zijn we weer terug. Omdat Post NL sinds 1 januari wel doet wat eerst niet kon: brievenbuspost met een track & trace code. We hopen hiermee de betrouwbaarheid van onze leveringen verder te vergroten.

Met liefde gemaakt

portoBehalve port komt nu ook Saint Basics uit Portugal

Sinds de tweede helft van 2014 komt het basisassortiment van Saint Basics uit Portugal. In het dorpje Vilar, in buurt van Porto, ligt het splinternieuwe bedrijf Texpartner van Antonio Lessa. Met hen zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan om de kwaliteit en leversnelheid van onze t-shirts en boxershorts beter te kunnen waarborgen. Antonio runt het bedrijf samen met zijn vrouw Isabel en zoon Francisco.

Lees meer...

Saint Basics in Amerikaanse spotlights

Washington 01

Duurzaam Dutch Design doet het prima over de grens, bleek tijdens de succesvolle pop-up tentoonstelling “ReUse, ReTouch, ReDutch” half december in Washington. De expositie trok veel aandacht van bezoekers, universiteiten en pers, en leverde ook zakelijk gezien kansen op. Behalve bekende ontwerpers als Piet Hein Eek en Tejo Remy stond ook onze eigen Saint Basics collectie in de spotlights.

Lees meer...

Dutch Design

01 DutchDesign

Dacht je dat je gewoon een mooi eco t-shirt of stijlvolle boxer van Saint Basics te pakken had, blijk je opeens gehuld te zijn in Dutch Design! Althans, dat mag je zeggen na de uitnodiging die wij kregen (en aannamen) om samen met bekende Nederlandse ontwerpers als Piet Hein Eek, Tejo Remy en René Veenhuizen deel uit te maken van een Pop-Up Exhibition over duurzaam Dutch Design, van 14 t/m 16 december op Capitol Hill in Washington DC. En daar zijn we natuurlijk supertrots op. Het is een fantastische erkenning van onze inspanning om een basisproduct te maken waar op een nieuwe, duurzame manier over is nagedacht.

Lees meer...

Mooie verhalen bij Villa La Luz

01

In Den Haag vind je Villa La Luz. Een winkel vol opmerkelijke verhalen. Bij Villa La Luz houden ze van mooie dingen met een bijzondere herkomst. Net als wij! In de maand oktober krijg je 10% korting op alles, als je in dezelfde winkel een artikel van Saint Basics koopt! Je vindt Villa La Luz aan de Bentickstraat 107, Den Haag.

Lees meer...

Nieuwe vervoerders

anita KT2Anita in ons verzendhuis in Veenendaal

Misschien heb je het al gemerkt, we hebben sinds kort nieuwe vervoerders voor onze producten. Na een aantal jaren hebben we afscheid genomen van PostNL en wordt je zending thuisbezorgd door de koeriersdiensten van DHL Parcel, DPD of UPS. We hopen je hiermee een nog betere service te kunnen bieden.

Lees meer...

In de winkel!

IMG-20140806-WA0002

Als je deze maand in de buurt bent van het Modekwartier in Arnhem, mis dan zeker de pop-up store niet aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 23. Een aantal van onze modellen ligt daar stevig afgeprijsd, samen met eco kleding van Mud Jeans, duurzame (maat)pakken van Dutch Spirit en eerlijke damesmode van Thamani Fashion - ook allemaal met 30-70% korting! Als je slim bent shop je voor weinig zo een mooie, pure en eerlijke outfit bij elkaar!

Lees meer...

Prachtige dag voor Underwear Run

underwear run1Saints on the run for dry underwear

Dankjewel iedereen die heeft meegedaan aan de allereerste Underwear Run in Amsterdam, op 3 juli 2014! Onder een strakblauwe hemel en bij ca. 26 graden liepen tientallen jongeren het parcours van 2,5 km van het Vondelpark naar de Dam om aandacht te vragen voor het enorme waterverbruik in de katoenproductie. De loop werd strak georganiseerd door JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie, in samenwerking met Saint Basics.

Lees meer...

Loop mee voor droog ondergoed

underwearrun jma

Saint Basics steunt op 3 juli de eerste Underwear Run in Amsterdam. De loop, die gaat over 2,5 km van het Vondelpark naar de Dam, wordt gehouden om aandacht te vragen voor het enorme waterverbruik in de katoenproductie. Onder het motto “run for dry underwear” lopen de renners, zowel mannen als vrouwen, het parcours in eco boxershorts, hipsters en tanktops van Saint. De Underwear Run is een initiatief van JMA, de jongerenorganisatie van Milieudefensie. Wie mee wil lopen kan zich inschrijven op www.underwearrun.nl.

Lees meer...

Droge feiten over natte t-shirts

man wet tshirt

Heerlijk natuurlijk, om met mooi weer met t-shirt en al de golven in te duiken. Maar wist je dat er in jouw katoenen t-shirt of boxershort al een enorme hoeveelheid water zit, nog voor je een teen in de zee hebt gestoken? Bij Saint Basics proberen we zo zuinig mogelijk met water om te gaan, onder meer door katoen te gebruiken uit gebieden met een vochtiger klimaat. Omdat we biologisch produceren, hebben we ook minder afvalwater. Maar het blijft een uitdaging om de boel droog te houden ...

Lees meer...

Search


Nieuwsbrief
voor updates, acties en kortingen!
Preview

Twitter Timeline