Winkelwagen0
  • Saint is PUUR. Gemaakt van zachte BIOKATOEN, dus zonder gifstoffen of pesticiden.

  • Saint Basics is EERLIJK. Fair trade en natuurlijk 100% VRIJ van kinderarbeid.

  • GRATIS verzending vanaf 4 artikelen.

  • Saint is MOOI. Dat blijft zo, ook na vaak wassen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Dutch Design

01 DutchDesign

Dacht je dat je gewoon een mooi eco t-shirt of stijlvolle boxer van Saint Basics te pakken had, blijk je opeens gehuld te zijn in Dutch Design! Althans, dat mag je zeggen na de uitnodiging die wij kregen (en aannamen) om samen met bekende Nederlandse ontwerpers als Piet Hein Eek, Tejo Remy en René Veenhuizen deel uit te maken van een Pop-Up Exhibition over duurzaam Dutch Design, van 14 t/m 16 december op Capitol Hill in Washington DC. En daar zijn we natuurlijk supertrots op. Het is een fantastische erkenning van onze inspanning om een basisproduct te maken waar op een nieuwe, duurzame manier over is nagedacht.

Lees meer...

Mooie verhalen bij Villa La Luz

01

In Den Haag vind je Villa La Luz. Een winkel vol opmerkelijke verhalen. Bij Villa La Luz houden ze van mooie dingen met een bijzondere herkomst. Net als wij! In de maand oktober krijg je 10% korting op alles, als je in dezelfde winkel een artikel van Saint Basics koopt! Je vindt Villa La Luz aan de Bentickstraat 107, Den Haag.

Lees meer...

Nieuwe vervoerders

anita KT2Anita in ons verzendhuis in Veenendaal

Misschien heb je het al gemerkt, we hebben sinds kort nieuwe vervoerders voor onze producten. Na een aantal jaren hebben we afscheid genomen van PostNL en wordt je zending thuisbezorgd door de koeriersdiensten van DHL Parcel, DPD of UPS. We hopen je hiermee een nog betere service te kunnen bieden.

Lees meer...

In de winkel!

IMG-20140806-WA0002

Als je deze maand in de buurt bent van het Modekwartier in Arnhem, mis dan zeker de pop-up store niet aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 23. Een aantal van onze modellen ligt daar stevig afgeprijsd, samen met eco kleding van Mud Jeans, duurzame (maat)pakken van Dutch Spirit en eerlijke damesmode van Thamani Fashion - ook allemaal met 30-70% korting! Als je slim bent shop je voor weinig zo een mooie, pure en eerlijke outfit bij elkaar!

Lees meer...

Prachtige dag voor Underwear Run

underwear run1Saints on the run for dry underwear

Dankjewel iedereen die heeft meegedaan aan de allereerste Underwear Run in Amsterdam, op 3 juli 2014! Onder een strakblauwe hemel en bij ca. 26 graden liepen tientallen jongeren het parcours van 2,5 km van het Vondelpark naar de Dam om aandacht te vragen voor het enorme waterverbruik in de katoenproductie. De loop werd strak georganiseerd door JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie, in samenwerking met Saint Basics.

Lees meer...

Loop mee voor droog ondergoed

underwearrun jma

Saint Basics steunt op 3 juli de eerste Underwear Run in Amsterdam. De loop, die gaat over 2,5 km van het Vondelpark naar de Dam, wordt gehouden om aandacht te vragen voor het enorme waterverbruik in de katoenproductie. Onder het motto “run for dry underwear” lopen de renners, zowel mannen als vrouwen, het parcours in eco boxershorts, hipsters en tanktops van Saint. De Underwear Run is een initiatief van JMA, de jongerenorganisatie van Milieudefensie. Wie mee wil lopen kan zich inschrijven op www.underwearrun.nl.

Lees meer...

Droge feiten over natte t-shirts

man wet tshirt

Heerlijk natuurlijk, om met mooi weer met t-shirt en al de golven in te duiken. Maar wist je dat er in jouw katoenen t-shirt of boxershort al een enorme hoeveelheid water zit, nog voor je een teen in de zee hebt gestoken? Bij Saint Basics proberen we zo zuinig mogelijk met water om te gaan, onder meer door katoen te gebruiken uit gebieden met een vochtiger klimaat. Omdat we biologisch produceren, hebben we ook minder afvalwater. Maar het blijft een uitdaging om de boel droog te houden ...

Lees meer...

Welkom op onze vernieuwde site

nieuwesite

Voor de tweede keer binnen een jaar heeft onze website een facelift gekregen. Na de introductie van onze nieuwe stijl, eind vorig jaar, kon onze webshop natuurlijk niet achterblijven. Benieuwd wat je ervan vindt!

Lees meer...

Thanks for being a Saint!

Matendo 1pct

Een echte Saint denkt ook aan de wereld om zich heen. Daarom gaat ca. 1% van jouw besteding naar crowdfunding van waarmee mensen in ontwikkelingslanden een beter bestaan voor zichzelf kunnen opbouwen. Dankzij jouw aankopen lukt het om samen de wereld een klein beetje mooier, zuiverder en eerlijker te maken. Dus die Saint in dat plaatje ... dat ben jij!

Lees meer...

Saint nieuwe stijl!

saint nieuwe stijl

Een nieuw jaar, een nieuwe stijl. De komende tijd zul je steeds meer merken van de vernieuwingen die bij Saint Basics plaatsvinden. De meest zichtbare verandering is de stijl waarmee we naar buiten treden. Er komt meer kleur, meer verhaal, meer herkenning en meer gezicht. Daarmee hopen we te veranderen van 'basics, maar dan eco' in 'basics opnieuw uitgevonden'. Waarbij mooi, puur en eerlijk natuurlijk ons credo blijft.

Lees meer...

Search


Nieuwsbrief
voor updates, acties en kortingen!
Preview

Twitter Timeline